tiistai 10. syyskuuta 2013

Vierihoitoa

Tiedättehän sen parisuhdesäännön, ettei nukkumaan saa mennä kesken riidan? Tämä ohjenuora tuli mieleeni, kun näin ikivanhan parisängyn erään aitan suojissa. Parisänkyä ei oltu koolla pilattu, sillä pienessä tuvassa nyt ei tilaa kingsize-sängyille aikoinaan ollutkaan. Toinen hyvä syy kapeille parisängyille oli myös varmaankin lämpö. Täällä pohjolassa erityisesti yöt ovat suurimman osan vuodesta kylmiä, joten lämpöä ei heitetty hukkaan. Ja kukas sen parempi peitonlämmittäjä onkaan kuin oma puoliso? Kapeassa parisängyssä lusikka-asento on varmasti käytännöllisin, eikä toisen viereen ole kömmitty ennen kuin päivän mahdolliset erimielisyydet on laitettu halki, poikki ja pinoon - tai armollisesti unohdettu. Pahinkin mököttäjä harkitsisi anteeksiantoa siinä vaiheessa, kun kylmää yötä ei olekaan lämmittämässä muuta kuin pari villasukkia. Lämpimän rakkaan kainalossa on varmasti sulanut myös harmi jos toinenkin, kun sängyn toiselle laidalle ei ole yksinkertaisesti ole ollut mahdollista karata.


Tässä siis hyvä vinkki pariskunnille. Lämmitys minimiin ja satakakskytsenttinen sänky ostoslistalle. Johan lämpiää peitot ja parisuhde!

2 kommenttia:

  1. Ihana :D mut joo, työskentelen hotellissa ja välillä tekisi mieli todeta asiakkaille, jotka kesälläkin vaativat lisää peittoja ja lämmitystä, että "menkää vaan rohkeasti saman peiton alle miehesi kanssa niin lämpiää" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä muuten aika hyvä vinkki! :D

      Poista